پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین
شما جدید ترین مطالب روز دنیا را می توانید در سایت پرشین لاین مشاهده نمایید ،عکس ،بیوگرافی و... مشاهده کنید
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۷ مهر ۹۷، ۰۰:۱۴ - ashkan ............
    wooooow
چهارشنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۰۸ ب.ظ

طرز تهیه بورک گوشت و گردو


پخت بورک گوشت و گردو,درست کردن بورک گوشت و گردو

طرز درست کردن بورک گوشت و گردو

 

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. بورک سرشار از پروتئین و امگا 3 است.

 

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

 

مواد لازم خمیر:

آرد   500 گرم
 خمیرمایه  یک قاشق چایخوری
 شکر  یک قاشق چایخوری
 تخم مرغ  یک عدد
ماست 2 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 الی 4 قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده  500 گرم 
پیاز خرد شده   2 عدد
 فلفل سبز خرد شده  2 عدد
 فلفل قرمز خرد شده  2 عدد
گردو خرد شده یک پیمانه
فلفل قرمز پودر شده یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودر شده یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم

 

مواد لازم رویه:

 تخم مرغ یک عدد 
 دانه کنجد  به مقدار لازم

 

طرز تهیه بورک گوشت و گردو :

ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و خمیرمایه، شکر، تخم مرغ، ماست، سرکه، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب و تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.

 

در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و برشته شود.

 

پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

گردوی خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کرده و روی سطح کار به ضخامت نازک پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی یک لبه خمیرها پخش کرده و با دقت رول کنید.

 

رول های خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه کنجد بپاشید.

 

آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. و سپس سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir



موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۶/۰۹/۲۲

نظرات (۴)

۰۸ بهمن ۹۶ ، ۱۰:۱۵ خرید کتاب دانشگاهی
  1. سلام.مطالب سایت عالیه.ممنون از شما.به امید توفیق روزافزون.

سلام
جالب بود
عکسش که خیلی خوشمزه به نظر میاد
:)
ممنونم
موفق باشید
یا علی
سلام میمصادو هستم ! بنده هم طرز پخت یک کیک رو تو وبلاگم گذاشتم دوست داشتی ببین 
دنبال شدید ممنون میشم دنبالم کنید باتشکر یاعلی
۲۶ آذر ۹۶ ، ۲۱:۰۵ ϻιss мσнαммα∂ι
با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز وب شما با افتخار دنبال شد لطفا وب منم دنبال کنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
<-- اسکرولی--!> <-- لایت --!> <-- بالا چپ --!>