این غذا به صورت خوراک آماده می شود و نیاز به سرخ کردن ندارد. با این وجود ترکیب فیله مرغ و لایه پنیر سوخاری پنیر و سس آن غیر قابل وصف است.
خوراک مرغ و پنیر پارمزان مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و پنیر پارمزان روغن زیتون : 2 ق غ سیر له شده : 2 حبه دانه فلفل قرمز : ¼ ق چ سینه مرغ بدون پوست که به دو نیم شده : 6 عدد سس مارینارا : 2 پیمانه ( مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است. ) ریحان تازه خرد شده : ¼ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده : 1 بسته ( 225 گرم ) پنیر پارمزان : ½ پیمانه نان سیردار : 1 بسته مدت آماده سازی 15 دقیقه / مدت پخت 35 دقیقه / مدت زمان آماده شدن برای سرو 50 دقیقه
طرز تهیه خوراک مرغ و پنیر پارمزان فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیل شکل به ابعاد 23*33 سانتی متر را با روغن زیتون چرب کرده و کف آن پودر سیر و خرده ها فلفل قرمز تند بریزید. تکه های مرغ را کف ظرف چیده روی آنها سس مارینارا بریزد. بعد ریحان را روی سس بریزید و روی آن نیمی از پنیر موزارلا و نیمی از پنیر پارمزان ریخته تکه های نان سیر را روی مواد بپاشید دوباره نیمه دیگر پنیر موزارلا و باقیمانده پنیر پارمزان را اضافه کنید. در فر از قبل گرم شده تا زمانی که داخل مرغ کامل پخته شده و خرده نانهای سیری طلائی رنگ شده اند در حدود 35 دقیقه داخل فر بپزید. البته این مدت بستگی به اندازه و شکل سینه های مرغ دارد.