پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین
شما جدید ترین مطالب روز دنیا را می توانید در سایت پرشین لاین مشاهده نمایید ،عکس ،بیوگرافی و... مشاهده کنید
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۷ مهر ۹۷، ۰۰:۱۴ - ashkan ............
    wooooow
شنبه, ۸ مهر ۱۳۹۶، ۰۴:۳۸ ب.ظ

دستور پخت مرغ شکم پر


مرغ شکم پر یکی از غذاهای اصلی ما ایرانیان است که برای میهمانی ای باشکوه بسیار مناسب است. اگر شما هم می خواهید یک مرغ شکم پر تمام عیار درست کنید، به شما این دستور را پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم برای مرغ شکم پر
مرغ : 1 عدد  
مغز گردو : 1/2 لیوان
پیاز : 2 عدد
سیر : 2 حبه
زعفران دم کرده : 2 قاشق چایخوری
سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) : 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق چایخوری
رب انار : 2 قاشق غذاخوری
زرشک : 1 قاشق غذاخوری
کره ، نمک و فلفل : مقدار لازم
 
طرز تهیه مرغ شکم پر
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود.
در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.
ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید ( در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود ).
 
morgh-shekam-por-3.jpg 
 
نخ های اضافی را قیچی کنید ، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید ( میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید ).
پس از اماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و 2 لیوان آب داخل ظرف بریزید ( میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید ).
مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود ( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد ) سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید


منبع:seemorgh.com و iracook.com

نظرات (۱)

مرسی عالی بود

مطلب بیشتری بزارید




اخه خدایا،نوکرتم،چرا اینقدر باهام کلنجار میری؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
<-- اسکرولی--!> <-- لایت --!> <-- بالا چپ --!>