پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین
شما جدید ترین مطالب روز دنیا را می توانید در سایت پرشین لاین مشاهده نمایید ،عکس ،بیوگرافی و... مشاهده کنید
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۷ مهر ۹۷، ۰۰:۱۴ - ashkan ............
    wooooow
شنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۰۴:۰۸ ق.ظ

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت


درست کردن بلالوت,مواد لازم برای بلالوت

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت، دسری هندی

 

دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده و به عنوان صبحانه یا به عنوان خوراک اصلی در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده پخته (تخته) سرو می شود، مخصوصا برای اعیاد فطر و قربان بیشتر مرسوم هست.

 

مواد لازم برای بلالوت یا بلالیت :

 ورمیشل نصف بسته 
 شکر  1/4 پیمانه یا بیشتر بسته به ذائقه
 گلاب 2 قاشق غذاخوری 
زعفران   به میزان لازم

 

طرز تهیه بلالوت یا بلالیت :

ابتدا ورمیشل را داخل آب جوش می ریزیم تقریبا دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداریم چون شکر آب می اندازد و ورمیشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن مقداری شکر می پاشیم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم تا شکر با تمام ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاریم دم بکشد تقریبا ده دقیقه تا یک ربع کافی است، بعد خاموش می کنیم و آماده است. من عاشق آن ته دیگش هستم که کاراملی شده با شکر.

 

طرز تهیه بلالوت,طرز پخت بلالوت

طرز پخت بلالوت یا بلالیت

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
<-- اسکرولی--!> <-- لایت --!> <-- بالا چپ --!>