پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین
شما جدید ترین مطالب روز دنیا را می توانید در سایت پرشین لاین مشاهده نمایید ،عکس ،بیوگرافی و... مشاهده کنید
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۷ مهر ۹۷، ۰۰:۱۴ - ashkan ............
    wooooow
چهارشنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۰۷:۰۸ ب.ظ

طرز تهیه ترشی انار و لبو

 

روش تهیه ترشی انار و لبو,پخت ترشی انار و لبو

درست کردن ترشی انار و لبو

 

طرزتهیه ترشی انار و لبو :

ابتدا یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را بگیرید و رنده درشت کنید یا مثل من ساتوری کنید تا ریز شود بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده را با آن مخلوط کنید و‌ داخل شیشه بریزید، آب لبوی پخته را هم داخل آن بریزید، در آخر روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بگیرد و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و درب آن را ببندید، می توانید بجای شکر لابه لای آن نبات بگذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد یک هفته آماده است، حتما جای آن سرد و خنک باشد. می توانید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۰۹/۲۲

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
<-- اسکرولی--!> <-- لایت --!> <-- بالا چپ --!>