سه شنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۶، ۰۷:۰۸ ق.ظ
طرز تهیه مربای شیر
طرز تهیه مربای شیر مخصوص آذری های عزیز
این هم دستور یک مربای خوشمزه که فکر کنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان کنید چون هم خیلی خوشمزه و هم مقوی هست.
این مربا را در آذری های عزیزمان می پزند.
مواد لازم برای مربای شیر :
شیر پرچرب (شیر پاستوریزه نباشد بهتر است) | ٢/٥ لیتر |
شکر | ٤٠٠ گرم |
شیره انگور | ١ لیوان |
لیمو | ١ عدد |
طرز تهیه مربای شیر :
ابتدا شیر و شکر را روی گاز می گذاریم تا جوش بیاید بعد شیره انگور را اضافه می کنیم و بعد آب لیمو را هم اضافه می کنیم که به صورت گلوله های درشت در بیاید هم نمی زنیم تا خرد نشود و می گذاریم بجوشد تا قوام بیاید وقتی که قوام آمد مربایمان آماده است.
اگر به نظرتان شیرینی آن کم است یک مقدار دیگر شیره انگور اضافه کنید.
و بهتر است که این مربا را با شیرهای کیلویی که در لبنیاتی ها هست درست کنید.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
۹۶/۰۷/۱۱