يكشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۸ ب.ظ
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ
طرز پخت موساکای هویج و مرغ
مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر :
هویج حلقه ای خرد کرده | 5 عدد متوسط |
سینه مرغ خرد کرده | 1 عدد |
قارچ ورقه ای خرد کرده | 250 گرم |
فلفل دلمه ای خرد کرده | 1 عدد |
کره یا روغن | 150 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زعفران حل کرده | 1 قاشق سوپخوری |
پنیر موزارلای رنده کرده | 100 گرم |
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :
کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.
نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :
برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.
منبع : shooroshirin.ir