پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین

جدید ترین مطالب روز دنیا

پرشین لاین
شما جدید ترین مطالب روز دنیا را می توانید در سایت پرشین لاین مشاهده نمایید ،عکس ،بیوگرافی و... مشاهده کنید
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۷ مهر ۹۷، ۰۰:۱۴ - ashkan ............
    wooooow
يكشنبه, ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۰۸ ب.ظ

طرز تهیه کبک سوخاری


پخت کبک سوخاری,نحوه پخت کبک سوخاری

طرز پخت کبک سوخاری؛ غذای مجلسی برای میهمانی ها

 

به این روش کبک سوخاری تهیه کنید و در میهمانی ها سرو کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای کبک سوخاری :

 کبک  2 عدد
 پیاز خلالی شده  30 گرم
 ماست 60 میلی لیتر 
 آب لیموترش تازه  40 میلی لیتر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
آب مرغ 250 میلی لیتر

 

مواد مورد نیاز سس :

 آب هلو طبیعی 200 میلی لتیر 
 انجیر خشک  15 گرم
 میخک 2 عدد 
 آب لیمو ترش تازه  30 میلی لیتر

 

روش پخت کبک سوخاری :

ماست، آب لیموترش، زعفران، فلفل سیاه و پیاز را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس کبک را درون مواد قرار دهید و به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

 

کبک را درون سینی فر قرار داده، آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی آن را با ورق آلومینومی بپوشانید.

 

سینی را درون فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا کبک بپزد. بعد ورق آلومینیومی را برداشته و به مدت 3 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی رنگ شود.

 

برای تهیه سس :

آب هلو، انجیر و میخک را درون تابه ای ریخته و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را درون دستگاه غذاساز ریخته تا یکدست شود. بعد آب لیموترش را به آن اضافه کنید.

 

سس آماده شده را به کبک سوخاری اضافه کرده و در صورت تمایل همراه با پلو یا سبزیجات سرو کنید.

 

منبع : masterchefmag.com

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۸/۰۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
<-- اسکرولی--!> <-- لایت --!> <-- بالا چپ --!>